Nemzetközi jelenlét

A WING csoport a közép-európai ingatlanpiac egyik meghatározó ingatlanfejlesztője és -befektetője, amely Magyarország mellett, jelen van Lengyelországban az Echo Investment cégen keresztül. A WING csoport nemzetközi ingatlanpiaci tevékenységét a WING International fogja össze.

Meghatározó lengyelországi szerepvállalás Meghatározó lengyelországi szerepvállalás

Meghatározó lengyelországi szerepvállalás

A WING az Echo Investment többségi tulajdonosa, ezáltal meghatározó regionális piaci szereplő. Az Echo Investment a legnagyobb lengyel ingatlanfejlesztő cég, és az egyetlen, amely egyszerre bír jelentős tapasztalattal a lakó-, a kiskereskedelmi, illetve az irodapiacon. Ezeken belül az irodai és kiskereskedelmi szegmensekben piacvezető szerepet tölt be Lengyelországban, a lakópiacon pedig dinamikusan erősödő pozícióval bír.

echo investment

Társadalmilag felelős ingatlanfejlesztőként az Echo Investment jelentős, városformáló, több funkciót ötvöző, emberközpontú desztináció-projektekben is érintett. A cég hét lengyel nagyvárosra fókuszálja fejlesztői tevékenységét: Varsó, Krakkó, Łódź, Wrocław, Katovice, Gdanszk és Poznan. Az eddigi működése során 200 projektben mintegy 2 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett. Az Echo Investment részvényeit 1996 óta jegyzi a Varsói Értékpapír Tőzsde.

A WING International
IGAZGATÓTANÁCSA

Noah Steinberg

Az igazgatóság elnöke

Veres Tibor

Igazgatósági tag

Kocsis Péter

Igazgatósági tag

Sass Bence

Igazgatósági tag