Nemzetközi jelenlét

A WING csoport nemzetközi ingatlanpiaci tevékenységét a WING International Holding Company, rövid nevén a WING IHC fogja össze. Jelenleg a WING IHC a közép-kelet-európai régióban aktív, Lengyelországban és Bulgáriában. A lengyelországi terjeszkedés cégvásárláson keresztül zajlott, míg a bolgár piacra projektvásárláson keresztül lépett be a vállalat.

Meghatározó lengyelországi szerepvállalás Meghatározó lengyelországi szerepvállalás

Meghatározó lengyelországi szerepvállalás

A WING az Echo Investment többségi tulajdonosa, ezáltal meghatározó regionális piaci szereplő. Az Echo Investment a legnagyobb lengyel ingatlanfejlesztő cég, és az egyetlen, amely egyszerre bír jelentős tapasztalattal a lakó-, a kiskereskedelmi, illetve az irodapiacon. Ezeken belül az irodai és kiskereskedelmi szegmensekben piacvezető szerepet tölt be Lengyelországban, a lakópiacon pedig dinamikusan erősödő pozícióval bír.

echo investment

Társadalmilag felelős ingatlanfejlesztőként az Echo Investment jelentős, városformáló, több funkciót ötvöző, emberközpontú desztináció-projektekben is érintett. A cég hét lengyel nagyvárosra fókuszálja fejlesztői tevékenységét: Varsó, Krakkó, Łódź, Wrocław, Katovice, Gdanszk és Poznan. Az eddigi működése során 200 projektben mintegy 2 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett. Az Echo Investment részvényeit 1996 óta jegyzi a Varsói Értékpapír Tőzsde.

Bolgár irodák Bolgár irodák

Bolgár irodák

A WING 2018-ban vásárolt meg két szófiai irodaházat. A Prizma Offices (korábbi nevén BULMAG-irodaház illetve DXC-irodaház) Szófia Mladost-városrészében elhelyezkedő modern, költséghatékony irodakomplexum, amely 8000 nm-en kínál bérelhető irodaterületet. Az irodaháznak otthont adó Tsarigradsko Shose sugárút a bolgár főváros fő irodafolyosójának számít. Az ingatlan alig 10 perc alatt elérhető a repülőtérről és a belvárosból egyaránt. Kiváló elhelyezkedése, minőségi kialakítása és vonzó bérleti díjai mellett az irodaház által kínált kedvező fizetési feltételek révén a Prizma Offices valóban attraktív irodabérleti megoldás.

A WING IHC
IGAZGATÓTANÁCSA

Noah Steinberg

Az igazgatóság elnöke

Veres Tibor

Igazgatósági tag

Kocsis Péter

Igazgatósági tag

Sass Bence

Igazgatósági tag