Újra Business Superbrands díjas a WING

2023-05-23

A Superbrands Magyarország marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottságának döntése alapján a WING 2023-ban is elnyerte a Business Superbrands Díjat, amely a kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munka elismerése.

A Superbrands programot a brit Brand Council független szervezete alapította 1995-ben annak érdekében, hogy a nemzetközi Superbrands védjeggyel szakmai alapon jelölje ki a legkiválóbb vállalati márkákat. Az idei évben kiemelkedő piaci sikeréért és kimagasló márkaminőségéért ismét díjazták a WING-et.

A nemzetközi program immáron 90 országban működik, a kiválasztási folyamat pedig minden országban azonos elveket követ: a jelölés kizárólag szakmai alapon történik, arra sem pályázni sem jelentkezni nem lehet. A Superbrands Program 2023-ban is olyan márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő piaci sikereket érnek el és kivételes eredményeik fenntartását hosszú távon is biztosítják.

A WING a díjat a szabályrendszernek megfelelően egy több lépcsős kutatási folyamatot követően nyerte el. A Superbrands Magyarország 40 tagú, független szakemberekből álló szakértői bizottsága a márka tradícióját, reputációját, a vállalat goodwilljét, innovációs tevékenységét és márkaépítési gyakorlatát vette figyelembe a díjazásnál. A vállalat számára nagy megtiszteltetés, hogy immár hosszú ideje minden évben a díjazottak közé választják.

A vállalat működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió m2 alapterületű ingatlant fed le. A hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív, emellett meghatározó regionális piaci szereplő. Vezető nagyvállalatok partnereként azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon, fenntartható megoldást.

További híreink