Újabb nemzetközi bérlő érkezik a Gizella Loft irodaházba

2021-07-01

Elérte a szinte teljes bérbeadottságot a Gizella Loft irodaház, miután a tulajdonosa, a WING hosszú távú bérleti szerződést kötött a TK Elevator egy több mint kétezer négyzetméter alapterületű irodaterületre. Az új irodaterületek átadására várhatóan 2021. őszén kerül majd sor.

 Újabb nemzetközi vállalattal kötött bérleti szerződést a WING a tulajdonában álló Gizella Loft irodaház mintegy kétezer négyzetméter alapterületű irodaterére. A hosszú távú megállapodás alapján, a városi mobilitás területén tevékenykedő TK Elevator lesz a komplexum következő bérlője a TÜV Rheinland InterCert mellett, amivel az épület eléri a 90 százalékos bérbeadottságot. A TK Elevator az egyik vezető nemzetközi felvonóvállalat, amely 2020 augusztusában vált függetlenné a thyssenkrupp AG csoporttól. Az ősszel esedékes költözést követően a TK Elevator a Gizella Loft-ban fogja működtetni az európai és afrikai tevékenységért felelős SSC központját.

A WING 2018-ban vásárolta meg a Siemens egykori Gizella úti telephelyét, melynek egy részét a Siemens hosszútávon visszabérli. A területre a WING egy több ütemben megvalósítandó, fejlesztési, valamint újrahasznosítási programot készített elő. Elsőként az ingatlankomplexum legmagasabb irodaépülete, a Gizella Loft-ként ismert épület alakult át prémium kategóriás irodaházzá. A felújításnak köszönhetően a kiváló elhelyezkedéssel rendelkező, közel 8500 négyzetméteres épület A-kategóriás, humán fókuszú és költséghatékony munkahelyeket kínál leendő bérlői számára. A Gizella Loft irodaház akár azonnali költözéssel, jövőbeni bővülésre alkalmas területekkel és speciális technológiai igényekkel rendelkező vállalatok számára is elérhető.

„Örülünk, hogy egy újabb nemzetközi nagyvállalatot üdvözölhetünk bérlőink között. A TK Elevator már korábban is bizalmat szavazott a WING-nek a vállalat helyi ágának a Login Business Parkba történő költözésével, és ez az üzleti kapcsolat most tovább bővül a Gizella Loft-ban aláírt bérleti szerződéssel. A Gizella Loft legnagyobb előnyét az általa kínált szolgáltatások mellett lokációja jelenti – a Hungária Körúton kialakulóban lévő új, budapesti irodafolyosón található, közel Zugló csomópontjához és a Városligethez. Ezen a körgyűrűn található a WING fejlesztésében épült Allianz székház, melyet 2008-ban adtunk át és a Material Center felújításaként 2017-ben újjászületett Skylight City irodaház, valamint a WING által fejlesztett Telekom székház, amelynek szomszédjában jelenleg a Liberty irodaház építése zajlik.” – mondta Schőmer Norbert, WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Gizella LOFT Zugló kiemelt közlekedési csomópontjában, mégis nyugodt, zöld környezetben található – az 1-es villamossal, illetve számos belvárost is érintő buszjárattal és trolival könnyen elérhető a város szinte bármelyik pontjából. Emellett kerékpárút is vezet az irodaparkhoz, valamint a Zugló vasútállomás csupán karnyújtásnyira található az épülettől, ahonnan vonattal 7 percen belül elérhető a Nyugati pályaudvar A közelben élelmiszerboltok, bankok, ATM, gyógyszertár és vendéglátóegységek is megtalálhatók, és az épület közelében található a megújuló Városliget is, amely plusz feltöltődési és rekreációs lehetőséget biztosít az épület dolgozói számára.

A korábbi funkciójából adódóan az iroda közel négyméteres belmagassággal, nagy födémterhelhetőséggel és magas, teljes homlokzaton végigfutó ablakokkal rendelkezik – ez adja az épület loft hangulatát is. A Gizella Loft a Hungária körút egyik legmagasabb épülete, amelynek legfelső szintjeiről körpanoráma nyílik szinte egész Budapestre és a szomszédos budai hegyekre.

A WING elkötelezett a környezetbarát ingatlanfejlesztés és ingatlanműködtetés iránt, ezért fejlesztései már a fenntarthatóság jegyében épülnek és újulnak meg. Az elkészült épület energiatakarékos LED világítással, hőszivattyús gépészeti, illetve modern és energiahatékony automatikai rendszerrel rendelkezik. Ezeknek köszönhetően az épület energiafogyasztása sok újépítésű irodaházhoz képest is nagyon kedvező.

További híreink