Újabb csarnoképületet adott át a WING az East Gate PRO Business Parkban

2023-11-22

A WING legújabb ipari fejlesztése, az East Gate Pro Business Park újabb mérföldkőhöz érkezett a második ütemben épülő A2 csarnok átadásával. Az elkészült csarnoképület további 9100 négyzetméternyi gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas területet kínál a park bérlői számára.

Az East Gate PRO Business Park A1 és B1 csarnokainak tavalyi átadása után tovább bővült az észak-pesti régió üzleti parkja és idén átadták az A2 csarnoképületet is. Az első ütem csarnokai már rendelkeznek BREEAM Very Good fenntarthatósági minősítéssel, a legújabb épület pedig szintén ezzel a minősítéssel összhangban épült, szintén a Weinberg ’93 Építő Kft. kivitelezésében.

„Kiemelt infrastrukturális adottságokkal rendelkező ipari fejlesztéseink, mind az East Gate, az East Gate PRO, mind a Login Business Park, domináns szereplőivé váltak Budapest északi régiójának. Az East Gate PRO Business Park elindítását is teljes mértékben visszaigazolták a piaci igények, ezért az első kettő, összesen 20 ezer négyzetméteres szintén spekulatívan indított, és 100%-ban bérlőre talált csarnok átadását követően átadtuk a legújabb, közel 10 ezer négyzetméteres csarnokunkat. Fontosnak tartjuk, hogy a portfóliónkban a spekulatív célú fejlesztések is teret kapjanak, a Built-to-Suit előbérleti konstrukciók mellett, hogy az egyedi igények mellett, ki tudjuk szolgálni az azonnali bővülési, sztenderd megoldásokra irányulópiaci igényeket is. Az A2-es csarnok esetében is arra törekedtünk, hogy teljes mértékben rugalmasan, a piaci igényekre reagálva épüljön fel, egyúttal kiemelt figyelmet fordítottunk a korszerű energetikai megoldásokra, mind gépészeti, mind építészeti szempontból” - hangsúlyozta Korda Zsófia, a WING Zrt. Corporate Sales Relations és Business Development, Chief Sales Officer (CSO).

Az üzleti park kiváló megközelíthetőséggel, az M0 és M3 autópályák találkozásánál, a Megyeri hídtól pár percre helyezkedik el. A csarnokok kialakításánál fontos szempont volt a potenciális bérlők egyedi igényeinek és a komplex megoldások előtérbe helyezése. Az épületek egyedülállóan magas minőségű, minimum 16 Celsius-fokos belső hőmérsékletet biztosító hőszigeteléssel rendelkeznek. Az építkezés során környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagokat használtak, illetve előtérbe helyezték az energiahatékony megoldásokat. Továbbá olyan műszaki sajátosságokkal rendelkeznek a csarnokok, mint az ESFR sprinkler rendszer, az intelligens mérőórák, vagy a kamerás beléptető rendszerrel felszerelt, nagy befogadóképességű parkoló elektromosautó-töltőállomások.

A WING az elmúlt több, mint 20 év alatt egyedülálló szakértelmet szerzett egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén és mára az egyik vezető szereplővé vált az ipari és logisztikai ingatlanfejlesztések piacán. Így 2022-ben a vállalat létrehozta a WING Industrial almárkáját. A WING Industrial jelenleg mintegy 300 ezer négyzetméteres aktív ipari portfólióval közel 100 százalékos bérbeadottság mellett működik. A WING abszolút domináns szereplője a főváros északi régiójának. Emellett Dél-Pesten is jelen van a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található Airport City Business Parkkal, ami a régió egyik legnagyobb modern üzleti parkja. A WING Industrial magas technológiai minőségű épületei gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas csarnoktereket kínálnak, igény szerint, színvonalas irodai és kiszolgáló funkciókkal kiegészítve.

További híreink