Újabb bérlővel kötött bérleti megállapodást a WING az Infoparkban

2020-10-13

Ismét új bérlővel kötött hosszútávú bérleti szerződést a WING: az Infopark C épületének közel 650 négyzetméternyi irodaterületét adta bérbe a dán Nilfisknek. A megállapodásnak köszönhetően a takarítógépeket gyártó vállalat IT Innovációs és HR Szolgáltató Központja költözik majd be a modern irodaparkba, amelynek többségi tulajdonosa a WING, az ország egyik vezető ingatlanvállalata. A dán vállalattal kötött megállapodás is mutatja, hogy a jelenlegi piaci környezetben is folyamatos a kereslet az Infopark szabad területei és irodái iránt. A költözésre a kiépítési munkálatok végeztével, novemberben kerül majd sor.

Hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING, Magyarország egyik vezető ingatlanvállalata és a dán Nilfisk, a világ egyik vezető professzionális takarítógép gyártó cége. A jelenlegi piaci környezetben, illetve a megnövekedett home office igények mellett is komoly érdeklődés övezi az Infoparkot, amit jól mutat, hogy a megállapodás értelmében a dán vállalat hazai kirendeltsége összesen 650 négyzetméternyi irodaterületet, valamint plusz raktárhelyiséget és mélygarázsi parkolóhelyeket bérel hosszútávon. Az irodapark kiemelkedő népszerűségnek örvend a különböző informatikai és technológiai vállalatok körében, a nyár folyamán és jelenleg is kifejezetten nagy az érdeklődés a szabad területek és irodák iránt. A megkötött megállapodás értelmében a bérlő a kiépítési munkák végeztével, novemberben költözhet be új helyére, az Infopark C épületébe.

A Nilfisk a világ egyik piacvezető professzionális takarítógép-gyártója és -beszállítója. Termékkínálatukban megtalálhatóak a padlótisztító berendezések, a porszívók, a magasnyomású mosók és kültéri tisztító- és karbantartó gépek, valamint háztartási porszívók.

Az Infopark többségi tulajdonosa a WING, amely 50.000 négyzetméternyi területet birtokol az Infopark B, C, D és I irodaházaiban. A modern irodapark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, elsősorban az informatika, a telekommunikáció és a softwarefejlesztés képviselőinek progresszív központja. Gondozott, sétányokkal átszőtt kertje kellemes környezetet biztosít az irodakomplexumba érkezőknek.

Campus jellegű elrendezésben és egységes, az egyetemi városrész hagyományaihoz, hangulatához illeszkedő épületei igényesen kialakított, első osztályú irodatereket rejtenek, lenyűgöző tetőtéri panorámával. Az irodaházak vonzerejét tovább növelik a kitűnő elhelyezkedésen kívül az irodaparkban található különböző szolgáltatások is, mint a posta, ATM, bankfiók, dohánybolt, valamint éttermek és kávézók.

További híreink