Új csarnokfejlesztést indít a WING a Login Business Parkban

2021-04-13

Több mint ötezer négyzetméter alapterületű, új csarnoképülettel bővül a Login Business Park. A fejlesztést a park tulajdonosa, a hazai ipari szegmens több mint húsz éve meghatározó szereplője, a WING hiánypótló beruházásként kezdte meg – reagálva a piacon érezhető keresletbővülésre és a park iránti fokozott érdeklődésre. Az építkezés szükségességét a keresleti piac rögtön vissza is igazolta, hiszen a csarnok egésze már bérlőre talált. A fejlesztés átadására várhatóan 2021 nyarának végén kerül sok.

 Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása, a WING új csarnokfejlesztéssel bővíti a Login Business Parkot. A több mint húszéves ipari-logisztikai ingatlantapasztalattal rendelkező vállalat a közelmúltban felmerült fokozott piaci igények megjelenésére válaszolva kezdte meg az ipari park bővítését. Az 5.200 négyzetméter alapterületű, önálló csarnok átadására várhatóan 2021 nyarán kerül majd sor, mindazonáltal a terület egésze már most bérlőre talált. Az új fejlesztéssel a WING tovább erősíti a jelenlétét az ipari ingatlanpiacon.

A fejlesztés alatt álló csarnokban 4.200 négyzetméter raktár-, valamint 1.000 négyzetméter modern irodaterület kap helyet. Az épület tizenhárom ipari kapuval rendelkezik majd, amelyek alkalmasak a kisteherautók, valamint a nagykamionok kiszolgálására egyaránt. A park megközelítése kiváló mind gépkocsival, mind gyalogosan. A parkban két buszmegálló – 104 és 104A buszjáratok – is található, biztosítva a munkavállalók számára a tömegközlekedési kapcsolatot. A belváros és a budai agglomeráció 10 percen belül elérhető, illetve az MO-ás körgyűrűn keresztül, a közvetlen autópályakapcsolatoknak köszönhetően, gyors és kényelmes a vidéki vagy a külföldi lokációk elérése.

„A WING több mint húsz éve van jelen az ipari ingatlanok piacán és mára egyedülálló szakértelmet szerzett az egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén. A piacon érezhető keresletbővülésre reagálva indítottuk el a Login Business Park új csarnoképítését. A WING ipari ingatlanfejlesztői tevekénységet Budapest északi régiójába koncentrálja, itt találhatóak ipari parkjaink, a sokrétű igénykielégítésére alkalmas Login Business Park és a régió legnagyobb modern ipari fejlesztése az East Gate Business Park.”– nyilatkozta Mucsi György, a WING ipari ingatlanokért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Az online kereskedelem évek óta folytonos fejlődésen megy keresztül, 2020 során pedig még ehhez képest is ugrásszerűen megnövekedett a webshopok és interneten leadott rendelések, vásárlások forgalma. A növekvő hazai online kiskereskedelmi forgalom pedig új raktár- és logisztikai igényeket generált, így az ipari szegmensben kifejezett növekedés figyelhető meg, amely 2021-ben még jobban meghatározza majd a piacot, mint korábban. Egyre bővül az online is elérhető termékkategóriák típusa, valamint egyértelműen változik az e-kereskedelem és kiskereskedelem aránya, ami jelentős növekedési potenciált hordoz magában. Erre a piaci helyzetre reagálva kezdtük meg a Login Business Park bővítését, és az új csarnok teljes egészét már bérbe is adtunk” – mondta Korda Zsófia, a WING ipari ingatlanokért felelős kereskedelmi igazgatója.

A Login Business Park Észak-Pest az M0-ás körgyűrű mellett, a Megyeri híd lábánál található. A központ minden ipari és logisztikai csarnokigényre megoldást kínál, területén a nagyobb csarnokterületek és a kisebb raktárak mellett „A” kategóriás irodák, üzlethelyiségek és bemutatótermek is bérelhetők, elérhető áron. Jelenleg a park 75.000 négyzetméter alapterületű, elkészült csarnoképülettel rendelkezik, amelyből összesen 54.000 négyzetméter raktár- és üzemcsarnok, a további 21.000 négyzetméter pedig irodaterület és bemutatóterem. A Login Business Park számos szolgáltatást nyújt bérlői számára, ugyanis a parkosított zöldkörnyezetben parkoló és éttermi részleg is található, a park 24 órán keresztül megközelíthető, rendelkezik létesítménygazdálkodási rendszerrel, továbbá helyszíni üzemeltető csapat és teljes infrastruktúrával. A széleskörű méretválaszték lehetőséget biztosít a kis- és középvállalkozások letelepülése számára, így ideális hely cégközpontok létrehozására, valamint nagykereskedelmi tevékenység végzésére is.

További híreink