Megkezdődtek a Le Jardin lakópark építési munkálatai

2022-01-27

  A LIVING eddigi legzöldebb lakófejlesztése, a Rozsnyay utcában található Le Jardin területén január közepén megkezdődtek az építési munkálatok. A 2021-ben indított lakóparkfejlesztés két ütemében összesen 310 ökobarát lakás épül fel a Váci út közelében. A Le Jardin lakásai ideális választást jelentenek családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat és a környezet védelme. A lakópark első ütemének átadása 2024-ben várható.

 Január közepén megkezdődtek az építési munkálatok a LIVING eddigi legzöldebb fejlesztésénél, a Rozsnyay utcában található Le Jardin lakóparknál. A fejlesztés egyedisége, hogy az épületből a Rákos patakhoz közvetlen lejáró vezet majd a lakók számára, a patak túloldalán pedig egy felújított park is megtalálható, amely az új gyalogos hídnak köszönhetően közvetlenül megközelíthető. A 2021-ben indított lakófejlesztés keretében két ütemben összesen 310 ökobarát lakás épül fel a Váci út közelségében.

 A Le Jardin hatékony alaprajzú, napsütötte, praktikus stúdiólakásoktól egészen a nagyvonalú, ötszobás penthouse lakásokig kínál lehetőségeket. A két épület közötti területen belső park, egyfajta zárt „passage” alakul majd ki, miközben a külső oldalakon széles oldalkertek találhatóak, amelyek nagyszámú kertkapcsolatos lakás lehetőségét teremtik meg. Az emeleti lakások mindegyike teraszos otthon, egyes nagyteraszokon pedig jakuzzi elhelyezésére is lehetőség van. A lakók zavartalanul élvezhetik majd a kerület egyik legszebb és legkorszerűbb épületében a természetközeli pihenést.

A lakópark közvetlen közelében játszótér, óvoda, iskola, két gimnázium és szakközépiskola, valamint egyetem is található, így kitűnő választás gyerekes családok számára. Az aktív életmód kedvelőinek pedig a közeli futópálya, szabadtéri kondipark és sport klub biztosítja a sportolási lehetőséget. A Le Jardin csendes, idilli környezetben helyezkedik el, mindazonáltal a nyüzsgő belváros is könnyedén elérhető a kiváló tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően.

A lakásokat egytől egyig átlagon felüli esztétikai és műszaki tartalom, illetve AA+ energetikai besorolás és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. A LIVING eddigi legfenntarthatóbb fejlesztését teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldások, környezettudatos anyaghasználat, szelektív hulladékkezelés, környezettudatos vízfelhasználás, esővíz újrahasznosítás, illetve felület hűtés-fűtés jellemzi.

A LIVING fejlesztéseihez híven a Le Jardin-ben is elérhetőek lesznek a lakók mindennapjait megkönnyítő közösségi szolgáltatások és okos megoldások, mint a business corner, közösségi nappali, közösségi könyvtár, fészer, csomagpont, közösségi BBQ hely, fűszerkert, valamint közösségi autó. Minden lakás okosotthonnak készül, a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okos dugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás biztosított a lakók számára. Az alapcsomag szolgáltatásai felár ellenében bővíthetőek, a SMART+ csomag részeként. A LIVING szolgáltatócégének, a LIVING Service szolgáltatásainak keretében pedig profi segítség vehető igénybe többek között a lakás bérbeadásához vagy a műszaki átadás-átvétel lebonyolításához, akár saját célra, akár befektetési célzattal vásárolt ingatlan esetében.

További híreink