Két éves Óbuda első számú bevásárlóközpontja, a GOBUDA Mall

2024-03-25

Alig két év leforgása alatt vált Óbuda egyik legkedveltebb találkozási és kereskedelmi pontjává a WING fejlesztésében 2022 márciusában megnyílt GOBUDA Mall, Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja, amely látogatóinak könnyen megközelíthető találkozási, bevásárlási és szórakozási lehetőséget biztosít. A komplexum, 25 ezer négyzetméteres bérbeadható területen mintegy 100 üzletnek ad helyet és közel 90 százalékos bérbeadottsággal rendelkezik.

Pontosan két éve adták át a WING fejlesztésében megvalósult GOBUDA Mallt. A harmadik kerület legnagyobb bevásárlóközpontja 2022 márciusában nyitotta meg kapuit. A WING rekordgyorsasággal újította fel és korszerűsítette a komplexumot, a fejlesztéssel egy, az Óbuda, a II. kerület és a környező agglomeráció lakossága számára minden igényt kielégítő szabadidős, vásárlási és szolgáltatási desztinációvá vált.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az idén fennállásának második évfordulóját ünneplő GOBUDA Mall mostanra Óbuda egyik legkedveltebb találkozási és bevásárló helyszínévé vált. A bevásárlóközpont tükrözi a WING szellemiségét: a GOBUDA Mall fejlesztése során olyan épület képe lebegett előttünk, ami emberléptékű, könnyen bejárható, funkcionális, de mégis barátságos környezetben kínál üzleteket és közösségi tereket. Egyedülálló módon, a kulturális értékek is fontos szerepet kapnak nálunk, hiszen rendszeresen minőségi színházi programok színesítik az elérhető szolgáltatásokat. A pozitív visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy kitűzött céljainkat elértük, és továbbra is azon leszünk, hogy a látogatóink maximálisan elégedettek legyenek” – mondta dr. Takács Ernő, a WING kiskereskedelmi- és szállodaportfólióért felelős vezérigazgató-helyettese.

A GOBUDA Mall a WING harmadik budapesti bevásárlóközpont-fejlesztési projektje a nagysikerű Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint a MOM Park újrapozicionálása és felújítása után. A 25 ezer négyzetméteres bérbeadható terület közel 100 üzletet jelent a gyakorlatban és aminek megközelítőleg 90%-a már bérbeadásra került. A pláza a vonzáskörzetben élő mintegy 750 ezer fő vásárlási igényeit szolgálja ki és széles szolgáltatási körrel igyekszik mindenki számára megfelelő választékot kínálni, az üzletek tematikus blokkokba rendezése pedig megkönnyíti a vásárlók üzletek közötti eligazodását: A Gobuda Mall méretei és kialakítása miatt nem kell órákat sétálni a folyosókon, minden könnyen és gyorsan elérhető. A bérlői mix tervezése során, első lépésben a mágnesbérlőkre helyezték a hangsúlyt (pl.: Interspar, Douglas, dm, Pepco, Mohito, KFC), Rendhagyó módon színház is megtalálható az épületben: a Vidám Színpad felnőtteknek szóló előadásai mellett gyerekbarát műsorokkal is várja nézőit. A korszerűsített GOBUDA Mozi pedig a legmodernebb vetítési technikákkal rendelkezik és egyre népszerűbb a környékbeliek körében.

További híreink