Bővülő gasztronómiai kínálat a GOBUDA Mall bevásárlóközpontban

2022-10-20

A WING fejlesztésében tavasszal átadott GOBUDA Mall bevásárlóközpont egyre bővülő gasztronómiai kínálatának köszönhetően az észak-budai régió lakosai már olyan prémium üzletek szolgáltatásait is élvezhetik, mint a Fishmonger halétterem és halbolt, a szeptember végén megnyitott Stühmer Cukrászda és Csokoládébolt vagy a Hússzabósság. A közelmúltban megnyitott gasztronómiai üzletek mellett a bevásárlóközpont vendégeit további különleges élelmiszerüzletek, pékség és egyéb ínyencségek várják.

A WING fejlesztésében megvalósult, tavasszal átadott GOBUDA Mall bevásárlóközpontban folyamatosan nyílnak meg az új üzletek. A bevásárlóközpont vendéglátást érintő üzletkínálata is gyarapodik, így a GOBUDA Mall látogatói egyre több helyre térhetnek be néhány finom falatra, vagy prémium alapanyagért.

Az óbudai bevásárlóközpont ad otthont a Stühmer Csokoládé első budapesti márkaüzletének, ahol kiváló alapanyagokból készült édességeket kóstolhatnak a kulináris élményeket keresők. A cukrászda több mint 30 féle izgalmas, egyedi ízvilágú süteménnyel, illetve fagylalt-különlegességekkel várja az édességkedvelőket. Az édesszájúak számára további jó hír, hogy szintén a GOBUDA Mallt választotta első óbudai üzlete színhelyéül a Szamos Cukrászda is, amely a klasszikus Szamos cukrászati hagyományokat követve minőségi alapanyagokból készült tortákat és fagylaltokat kínál látogatói számára.

A GOBUDA Mall földszinténjén található Fishmonger halétterem és halbolt, mely halkülönlegességeivel és a világ minden pontjáról érkező tenger gyümölcseivel kápráztatja el a különlegesebb ételek kedvelőit. A bevásárlóközpont húskedvelő közönségének jelenthet igazi steak mennyországot a Hússzabóság, ahol az üzlet hentesei személyre szabottan ajánlanak vásárlóiknak a legfinomabb húsok közül. Az üzlet kizárólag prémium termékeket kínál, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos pontjáról érkeznek.

A Belfrit gyorsétterem október közepétől gazdagítja majd a GOBUDA Mall gasztronómiai kínálatát, ahol a betérők a friss belga krumpli mellett a klasszikus burgereket éppúgy megízlelhetik. Az étterem a frissen készülő, minőségi ételeivel kitűnő és felpezsdítő alternatívája a gyorséttermi ételeknek. A kávézás szerelmeseinek lehet meghitt találkozó helye a tél elejétől a galéria szinten található Café Frei legújabb óbudai kávézója.

Ne feledkezzünk meg a bevásárlóközponttal együtt megnyitott, teljeskörűen felújított és modernizált INTERSPAR élelmiszerüzletről sem, ahol kiváló minőségű alapanyagokat lehet beszerezni az otthoni sütéshez, főzéshez. Ugyanígy a Radovin borkereskedés is széles kínálattal várja a borok iránt érdeklődőket, és a különleges formájáról és széles ízvilágáról ismert The Box Donut is a kedvence lehet a fánkok kedvelőinek. Az OXO Bubble Tea szintén a bevásárlóközpont legújabb gasztronómiai bérlői között köszönthető, amely frissítő hatású, ízesített gyümölcs- és tejes teák széles skáláját kínálja. A széles gasztronómiai kínálat részét képezi a tavasszal megnyílt Belga Pékség is, amely frissen sült, minőségi prémium pékáruval, gourmet ínyencségekkel és változatos ízű szendvicsekkel várja vendégeit.

A korábban EuroCenter Óbuda néven ismert pláza emberléptékű méretének és kialakításának köszönhetően olyan otthonos hangulattal rendelkezik, amely által közkedvelt találkozási ponttá, közösségi térré válhat az észak-budai régióban. A felújítás által a GOBUDA Mall egy 25 ezer négyzetméter bérbe adható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, a mai kor igényeire választ kínáló, modern bevásárlóközponttá alakult.

További híreink