Bővül az Ericsson a WING tulajdonában álló Infopark B épületben

2020-09-02

Az előző év végén kötött hosszú távú bérleti szerződés keretében nyár elején költözött be a WING tulajdonában lévő Infopark B épületébe az Ericsson. A telekommunikációs vállalat mérnöki szolgáltatásokat nyújtó egysége (Regional and Global Support Organizations) a több mint 2600 négyzetméternyi irodaterület bérlésével közelebb költözött a WING fejlesztésben 2018-ban elkészült és a WING tulajdonában álló modern, Duna-parti Ericsson-székházhoz. A határidőre kivitelezett, magas minőségű irodák a bérlő igényeinek megfelelően készültek el.

 A nyár első heteiben beköltözött az Ericsson mérnöki szolgáltatásokat nyújtó szervezeti egysége (Regional and Global Support Organizations) a WING tulajdonában lévő Infopark B épületbe. A telekommunikációs és informatikai vállalat két teljes szinten, összesen több mint 2600 négyzetméternyi irodaterületet bérel a WING-től, amely az Ericsson innovatív, Duna parti székházának fejlesztését is végezte. A hosszú távon bérelt irodaterületet érintő felújítási munkálatok pontos befejezésével a svéd vállalat az ütemtervnek megfelelően foglalhatta el a magas minőségben kialakított új irodahelyiséget.

Az Ericsson számára fontos volt, hogy az új bérlemény zöld környezetben helyezkedjen el, autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár biciklivel is könnyen megközelíthető legyen, továbbá mérvadó volt számukra az is, hogy az egyetem vonzáskörzetében rendezzék be az irodájukat. Épp ezért volt logikus és kézenfekvő, hogy a Duna-parti székházhoz közel eső Infoparkban találják meg új otthonukat, mely minden kritériumnak megfelel. Az irodahelyiség mellett továbbá parkoló területet, raktárakat, zuhanyzót és biciklitárolót is bérel az Ericsson.

Az Infopark-ban található épületek többségi tulajdonosa a WING, az ország vezető ingatlanvállalkozása, amely 50.000 négyzetméternyi területet birtokol az Infopark B, C, D és I irodaházaiban. A modern irodapark Közép-Kelet Európa egyik első innovációs és technológiai parkja, elsősorban az informatika, a telekommunikáció és a softwarefejlesztés képviselőinek progresszív központja. Az Infopark a dinamikusan fejlődő dél-budai irodalokáción belül a legnépszerűbb helyszín. Gondozott, sétányokkal átszőtt kertje kellemes környezetet biztosít az irodakomplexumba érkezőknek. Campus jellegű elrendezésben és egységes, az egyetemi városrész hagyományaihoz, hangulatához illeszkedő épületei igényesen kialakított, első osztályú irodatereket rejtenek, lenyűgöző tetőtéri panorámával. Az irodaházak vonzerejét tovább növelik a kitűnő elhelyezkedésen kívül az irodaparkban található különböző szolgáltatások is, mint posta, ATM, bankfiók, dohánybolt, éttermek, kávézók.

További híreink