Átadta a WING a Boráros téri B&B Hotel Budapest City-t

2021-07-08

Átadta a WING a B&B Hotels első magyar egységét, mely a Boráros téren található hajdani Angyal irodaház átalakításával jött létre. A kitűnő lokációval rendelkező szálloda szolgáltatásai közé tartozik étterem, bár, illetve egy panorámás tetőtéri bár, két tárgyalóterem, valamint elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázs. A modern, funkcionális dizájnnal rendelkező hotel kiváló választás mind a szabadidős, mind az üzleti utazók számára. Az új szálloda 2021 nyarától várja első vendégeit.

 A WING, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása fejlesztésében valósult meg a B&B Hotels első magyarországi szállodája, a B&B Hotel Budapest City, a IX. kerületi Boráros téren. A francia economy hotellánc szigorú standardjai szerinti, 214 szobás, kitűnő lokációval rendelkező, dunai panorámás hotel 2021 nyarától várja az utazni vágyókat. A WING az ingatlanpiac minden szegmensében jelen van, az elsődlegesnek számító irodaportfólió mellett az ipari, kiskereskedelmi és lakóingatlanok területén is. Szállodák tekintetében pedig a nevéhez fűződik a 2018-ban megnyílt, építőipari nívódíjjal kitüntetett, közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező ibis Styles Budapest Airport Hotel, illetve a vállalatnak előkészítés alatt áll további három budapesti szállodafejlesztése.

A B&B Hotel Budapest City számos szolgáltatást nyújt az utazó közönség számára, többek között étterem, bár, panorámás tetőtéri bár; két, egyenként 40 fő befogadására alkalmas tárgyalóterem, valamint elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázs áll a vendégek rendelkezésére. A tetőteraszon egy növényládákkal körbevett teraszt alakítottak ki, amely tökéletes kilátást nyújt a Dunára és a budai panorámára.

„A WING működésének több mint húsz éve alatt széleskörű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden területén, nemzetközi cégek számára épített világszínvonalú épületeket és különösen sikeres speciális igények megvalósításában. Meglévő szakértelmünkre alapozva indítottuk el a szállodai üzletágat, mivel a szegmens dinamikus fejlődésében jelentős potenciált látunk. A 2018-ban megnyitott ibis Styles Budapest Airport Hotel, illetve a most átadott B&B Hotels Budapest City a bizonyíték arra, hogy a WING magas minőségű, értékálló és funkcionális hoteleket épít az utazóközönség és partnerei megelégedésére” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

A szálloda a hajdani Angyal Irodaház funkcióváltásával jöhetett létre, melyet a kitűnő lokáció indokolt: a Dunára néző, belvárosi szálloda kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, közel esik az üzleti negyedhez, továbbá mindössze 10 perces sétatávra található a népszerű Ráday utca gasztrosétányától. Így a hotel kitűnő választás mind a szabadidős, mind az üzleti utazók számára.

Az 1975-ben épült épületet több mint 25 hónapig tartó bontási, majd átépítési munkálatok során alakította át a WING szállodává. Az építészeti kialakítást és a gépészeti és elektromos rendszerek tervezését és kivitelezését a B&B Hotels szigorú standardjai alapján valósította meg a fejlesztő. A felújított szállodát funkcionális, modern dizájn és dunai panorámás szobák jellemzik. Az épület kiemelt láthatósága miatt nagy hangsúlyt fektettek a homlokzat kialakítására, hogy a kerület építészetéhez illeszkedő végeredmény jöhessen létre. A hotel belsőépítészeti kialakításában a helyszínre utaló elemek is visszaköszönnek, úgy, mint a Budapestet grafikusan ábrázoló tapéta a vendégszobákban, további érdekességek pedig az egyedi falfestés, a design lámpatestek és bútorok a lobby területén.

Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint tizenkét országban van jelen és a jövőben Európában és Dél-Amerikában is több nyitást tervez. Kiemelt céljuk, hogy 2021-ben több mint 650 szállodát, vagy több mint 58 ezer szobát tartalmazzon nemzetközi portfóliójuk, amelynek első magyar egysége a WING fejlesztésében átalakult komplexum.

További híreink