Átadta 1000. lakását a LIVING

2024-02-14

Ezredik lakását adta át a LIVING, ezzel jelentős mérföldkőhöz érkezett a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája. A lakóingatlan-fejlesztőnek jelenleg három beruházása van folyamatban a XIII. kerületben, az alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma pedig megközelíti a 2000 darabot. A LIVING az okos és fenntartható megoldásokat, az energia-és költséghatékonyságot, valamint az ügyfelek egyedi igényeit helyezi előtérbe, így minden lakását ebben a szemléletben építi.

A LIVING 2017-ben alakult meg a WING lakófejlesztésekre specializálódott üzletágaként, az idei évben pedig jelentős eseményhez érkezett, hiszen átadta 1000. lakását. A LIVING működésének alapértéke, hogy tudatos lokációválasztással, fenntartható fejlesztéseikkel minimalizálják a környezeti és közlekedési terhelést. Fejlesztései is ezen értékek mentén jönnek létre: alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti a 2000, eladott lakásainak száma pedig meghaladja az 1400 darabot.

A LIVING számára mindegyik lakóprojekt esetében fontos szempont a kiváló közlekedési infrastruktúra akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Az elkészült és fejlesztés alatt álló lakóparkok a 13. kerület frekventált, mégis csendes területein helyezkednek el, közel a Váci úti irodafolyosóhoz és annak fejlett szolgáltatáspalettájához. Emellett a LIVING rövid távú céljai közé tartozik, hogy további kerületekben indítson projekteket, ezzel is szélesítve meglévő lakáskínálatát.

A LIVING lakófejlesztései közül elsőként a Kassák Residence-t adták át 2020-ban, ezt követte a Metropolitan Garden 2021-ben, majd a Park West 1 és a Kassák Projekt folytatásaként a Kassák Passage 2022-ben. 2023 szeptemberében pedig a nagy sikerű Park West Projekt második üteme, a Park West 2 szerezte meg a használatbavételi engedélyét. A LIVING jelenleg is fejlesztés alatt álló ingatlanjai között szerepel a belváros-közeli Park West 3, a Kassák Projekt befejező üteme, a Kassák Terrace és a zöld környezetben épülő, idén átadásra kerülő, BREEAM „very good” minősítésű Le Jardin lakóparkok, melyek a megszokott kényelmi funkciókkal és smart technológiákkal felszerelve készülnek.

„A LIVING-nél küldetésünk, hogy a lakók életminőségét javítsuk, olyan otthonokat létrehozva, melyek között mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Céljainkat szem előtt tartva szolgáltatás-hálózatunkat az ügyfelek igényeire szabva hoztuk létre, szakmai csapatunk pedig az alapításunk óta megoldásfókuszú gondolkodással támogatja az ügyfeleinket. Örömmel látjuk, hogy a piaci és ügyféligények találkoznak fejlesztéseinkkel, melyet pontosan tükröz, hogy működésünket tekintve fontos mérföldkőhöz érkeztünk: átadhattuk a LIVING 1000. lakását. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a jövőben is megdolgozzunk a bizalomért, és bizonyítsuk, hogy az ingatlanfejlesztés egy sokrétű folyamat, mely által nem csupán ingatlanokat, hanem az élet minőségét is fejlesztjük” – mondta Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója.

A LIVING a beruházásai során kiemelt figyelmet szentel a fenntarthatóságra és a hatékony energiafelhasználásra, melyek a lakók számára kedvezőbb és alacsonyabb rezsi költségeket jelenthetnek. Az energiagazdálkodás és a környezettudatos megoldások mellett a lakók kényelme is sarkalatos pont a fejlesztő számára. A LIVING professzionális szolgáltató cége, a LIVING Service három területen könnyíti meg a lakók mindennapjait:

  • A Community LIVING szolgáltatások részeként a car-sharing mellett többek között nappali-társalgó, könyvtár, fészer és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető.
  • A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok.
  • A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőiket gördülékenyebbé tegyék, a lakás berendezésétől a bérbeadáson át az ingatlan teljeskörű hasznosításáig.

Az 1000. lakást átvevő tulajdonos számára a LIVING professzionális szolgáltató cége, a LIVING Service az ingatlan díjmentes kezelését biztosítja egy éven keresztül.

További híreink