A WING újabb ipari csarnokokat adott át: elkészült az East Gate Pro Business Park első üteme

2022-10-27

A WING, a magyar ipari ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplője átadta legújabb fejlesztését, az East Gate PRO Business Park első két csarnokát. Az újonnan átadott, magas technológiai minőségű épületek gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas csarnoktereket kínálnak, igény szerint, színvonalas irodai és kiszolgáló funkciókkal kiegészítve.

A WING átadta a nagysikerű East Gate Business Park folytatásaként megvalósuló East Gate PRO Business Park első két csarnokát. A két új, összesen közel húszezer négyzetméteres, A1 és B1 csarnoképület az East Gate Business Park és a Login Business Park sikerének köszönhetően, illetve a felmerülő piaci igényekre reagálva épült meg. A kivitelezési munkákat a Weinberg ’93 Építő Kft. látta el, a projekt finanszírozását pedig az UniCredit Bank biztosította.

Az East Gate PRO kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik, Fóton, az M0 és M3 autópályák találkozásánál, a Megyeri hídtól pár percre helyezkedik el. A csarnokok a BREEAM Very Good minősítéssel összhangban épültek, emellett egyedülállóan magas minőségű, minimum 16 fokos belső hőmérsékletet biztosító hőszigeteléssel rendelkeznek. Az építkezés során környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagokat használtak, illetve előtérbe helyezték az energiahatékony megoldásokat. Továbbá olyan műszaki sajátosságokkal rendelkeznek a csarnokok, mint az ESFR sprinkler rendszer, az intelligens mérőórák, vagy a kamerás beléptető rendszerrel felszerelt, nagy befogadóképességű parkoló elektromosautó-töltőállomások.

Az East Gate PRO csarnokainak 75%-a már az átadásra bérbeadásra került. Az üzleti park következő ütemének kivitelezése is elindult, jelenleg az A2 és B2 épület esetében föld- és alapozási munkák folynak, melyek átadása 2023 nyár folyamán várható.

Az East Gate, East Gate Pro és Login Business Parkok révén jelenleg mindösszesen 230.000 négyzetméter felépített csarnokterülettel és további 60.000 négyzetméter fejlesztési potenciállal a WING abszolút domináns szereplője a főváros északi régiójának.

A WING közel 300.000 négyzetméteres teljes ipari portfóliója közel 100 százalékos bérbeadottság mellett működik. A meglévő portfólióméret, illetve a további több mint 200.000 négyzetméteres fejlesztési potenciál alapján, a cégcsoport Magyarország ipari és logisztikai ingatlanszegmensének egyik legnagyobb szereplőjévé vált az elmúlt években. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően olyan nagyvállalatok számára biztosít egyedi igényekre szabott és korszerű csarnokterületeket mint a Philip Morris, Phoenix Pharma, Wizz Air vagy a fulfillment szolgáltatást nyújtó Webshippy.

További híreink