A WING lett a legjobb magyarországi fejlesztő

2020-09-12

2020-ban a WING Zrt. nyerte el a „Legjobb fejlesztő Magyarországon” díjat az Euromoney pénzügyi szaklap ingatlanpiaci megmérettetésén, a Real Estate Awardson.

A tavalyi sikert követően idén újabb értékes szakmai elismerést kapott a WING Zrt., Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalata: a cég nyerte a „Legjobb fejlesztő Magyarországon” díjat az Euromoney pénzügyi szaklap ingatlanpiaci megmérettetésén, a Real Estate Awards, fejlesztő kategóriában, vegyes szektor alkategóriában.

Rendhagyó és kihívásokkal teli nyolc hónap áll mögöttünk, azonban a tudatos tervezésnek és a hozzáértő szakmai csapatunknak köszönhetően vállalatunk továbbra is stabil lábakon áll és bizakodóan tekintünk előre. A WING projektjei változatlanul haladnak tovább mind az irodapiaci, az ipari, a szállodai mind pedig a lakóingatlan szegmensben. Ezen túl regionális szinten is meghatározó szerepet töltünk be, az ECHO Investment többségi tulajdonosaként. Az Euromoney Real Estate Awardson elért eredmény különösen értékes számunkra, hiszen ezen a fórumon a szakma ismerte el és díjazta a tevékenységünket. Gratulálok a kollégáimnak, partnereinknek és ügyfeleinknek pedig köszönjük a belénk vetett bizalmat” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A világ vezető pénzügyi kiadványa, az Euromoney minden évben felmérést végez az ingatlan-tanácsadók, fejlesztők, befektetési menedzserek, vállalati ügyfelek és bankárok között az ingatlanpiaci szolgáltatókról. Az idei felmérésben mintegy 2778 válaszadó vett részt világszerte, az Euromoney Real Estate Survey eredményei szeptember 10-től tekinthetők meg a www.euromoney.com holnapon, illetve az Euromoney szeptemberi kiadványában.

További híreink