Újabb nemzetközi díjat nyert a WING fejlesztésében megvalósult GOBUDA Mall

2023-04-28

Az év legjobb kiskereskedelmi fejlesztésért járó díjat nyerte el a GOBUDA Mall megvalósításáért a WING, a magyar ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, és Közép-Európa egyik meghatározó ingatlanpiaci vállalatcsoportja. Az idei exkluzív Best of the Best Hall of Fame Awards (HOF) rangos díjátadóján nemzetközi ingatlanpiaci szereplőket előzött meg a magyar fejlesztés.

Újabb elismerésben részesült a WING az idén immár nyolcadik alkalommal megrendezett HOF díjátadó gálán, amelyre április 26-án Prágában, a The Hotel Fitzgeraldban került sor. A neves eseményen Közép- és Kelet-Európa vezető ingatlanszakembereinek részvételével, az év legígéretesebb projektjeit és vállalatait díjazták. Az exkluzív Best of the Best Hall of Fame Awards a CIJ Awards sorozat megkoronázása, amely Közép- és Kelet-Európa győztes projektjeit és vállalkozásait méri össze egymással. A rendezvény egészen 2001-ig nyúlik vissza, és ma már a Cseh Köztársaságot, Lengyelországot, Magyarországot, Romániát, Szerbiát/SEE-t és Szlovákiát is felöleli.

A díj nemzetközi viszonylatban is elismerő visszajelzés a WING és fejlesztése, a GOBUDA Mall számára, amelyet immár negyedik alkalommal ismer el a nemzetközi szakma. A jutalmazott projekt a WING fejlesztésében újjászületett óbudai EuroCenter, új nevén GOBUDA Mall bevásárlóközpont mintegy 10 hónapig tartó komplex átalakítás során egy 25 ezer négyzetméter bérbeadható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, modern épületté alakult. A rekordsebességgel elkészült észak-budai pláza teljes mértékben a helyiek igényeire szabva nyílt meg, a munkálatoknak köszönhetően az épület kívül-belül teljesen megújult és új funkciókat is kínál.

A GOBUDA Mall nyitása óta folyamatosan bővülő üzletkínálattal várja látogatóit. A nemrégiben született INTERSPORTTAL kötött szerződésének köszönhetően 2023 őszén egy újabb mágnesbérlővel gazdagodik, de már most olyan márkák színesítik a bérlői mixet, mint a Douglas, a Wellensteyn, a Mohito, a dm, a Triumph vagy az Yves Rocher. A komplexum vendéglátóipari szegmens is tovább erősödik, sikerességét jól mutatja a nyár folyamán nyíló legújabb Wok ’n Go étteremmel az épület első emeleti food courton. Az épület a szabadidő kellemes eltöltéséhez is többféle lehetőséget kínál: a GOBUDA Mozinak és a Vidám Színpadnak vagy a legmodernebb fitness eszközökkel felszerelt klubhangulatú GOBUDA Fitness Clubnak köszönhetően.

További híreink