Folytatódik az East Gate PRO Business Park fejlesztése – zajlanak a legújabb csarnok építési munkái

2023-01-24

A WING legújabb ipari fejlesztésében, az East Gate PRO Business Parkban megkezdődtek a második ütem építési munkái. Az észak-pesti ipari park - melynek első ütemét 2022 októberében adták át -legújabb épülete 9100 négyzetméter bérelhető területet kínál majd bérlői számára, átadása pedig 2023 nyarán várható.

Az East Gate PRO Business Park A1 és B1 csarnokainak átadása után újabb ütemmel bővül az észak-pesti üzleti park. Az A2 csarnok területén, melynek föld- és alapozási munkái 2022 nyarán kezdődtek, jelenleg az előregyártott szerkezetek építése zajlik, átadása pedig a 2023 nyarán várható. A csarnoképület 9100 négyzetméternyi gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas területet kínál majd bérlői számára.

Az East Gate Pro legújabb ütemének kivitelezése a tervek szerint halad, vele egyidejűleg pedig a park bejáratánál helyet kapó helyközi buszmegálló kialakítása is elkezdődött. A csarnokok kiváló megközelíthetőséggel, Fóton, az M0 és M3 autópályák találkozásánál, a Megyeri hídtól pár percre helyezkednek el. Az A1 és B1 csarnokok példáját követve, a fejlesztés alatt álló A2 is a BREEAM Very Good minősítéssel összhangban épül, kivitelezője pedig szintén a Weinberg ’93 Építő Kft.

„A WING Industrial szegmensének eddigi fejlesztéseit a piaci igények maximális mértékben visszaigazolták, az East Gate PRO csarnokainak 75%-át pedig már az átadást megelőzően bérbeadtuk. Ennek nyomán, összhangban az elmúlt évek gyakorlatával a park további épületeinek fejlesztését is spekulatív alapon indítjuk. Mint projektjeink során mindig, így az East Gate Pro esetében is, igyekszünk felkészülni a mai globális kihívásokra. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az épületeinkben a korszerű energetikai megoldásokra, mind gépészeti mind építészeti szempontból” – emelte ki Korda Zsófia, a WING Zrt. Corporate Sales Relations és Business Development, Chief Sales Officer (CSO).

A WING közel 300.000 négyzetméteres teljes ipari portfóliója közel 100 százalékos bérbeadottság mellett működik. A meglévő portfólióméret, illetve a további több mint 200.000 négyzetméteres fejlesztési potenciál alapján, a cégcsoport Magyarország ipari és logisztikai ingatlanszegmensének egyik legnagyobb szereplőjévé vált az elmúlt években. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően olyan nagyvállalatok számára biztosít egyedi igényekre szabott és korszerű csarnokterületeket mint a Philip Morris, Phoenix Pharma, Wizz Air vagy a fulfillment szolgáltatást nyújtó Webshippy.

További híreink