Folyamatosan nyitnak az új üzletek a GOBUDA Mall bevásárlóközpontban

2022-09-14

A WING fejlesztésében újjászületett GOBUDA Mall bevásárlóközpont idén tavasszal nyílt meg a látogatók számára, és azóta folyamatosan gyarapszik üzleteinek sora. Ősztől neves divat- és szépségápolási márkákkal is várja vásárlóit az észak-budai pláza.

A WING fejlesztésében, rekordsebességgel elkészült, modern és emberléptékű észak-budai pláza, a GOBUDA Mall a kerületben és a környező agglomerációban élők igényeire szabva újult meg. A bevásárlóközpont üzletkínálata a nyitás óta folyamatosan gyarapodik, így hamarosan már nemzetközi divatmárkák sora is várja a plázába betérőket.

Késő ősztől a GOBUDA Mall első emeleti mágnesbérlői között köszönthetjük az LPP csoportot. A lengyel ruházati vállalat két márkával, mintegy 1000 négyzetméteren lesz jelen a bevásárlóközpontban. A GOBUDA Mall divatkínálata így olyan nagy nevekkel bővül, mint a női ruházati cikkeket és kiegészítőket forgalmazó Mohito, valamint a fiatalok körében népszerű House márka.

A lengyel márkák mellett további meghatározó bérlők is érkeznek a bevásárlóközpontba. A felújítást követően újra megnyitja kapuit a Bijou Brigitte, amely ékszerek és kiegészítők gazdag választékát kínálja minden alkalomra. Az üzlet gyűrűk, napszemüvegek, karkötők, nyakláncok, kendők, táskák széles kínálatával várja a betérőket a pláza földszintjén.

A GOBUDA Mall új bérlői között üdvözölhetjük a budmil-t, amely egy több mint 200 négyzetméteres üzletet nyit az észak-budai bevásárlóközpont 1. emeletén. A budmil főként utcai ruházati termékeket forgalmaz, széles kínálatában a télikabátok és széldzsekik mellett a táskák, utcai és sportcipők ugyanúgy megtalálhatóak, mint a fürdőruhák vagy a farmerek.

A női vásárlók egyik kedvenc üzlete is helyet kapott a GOBUDA Mallban: a Triumph közel 100 négyzetméteren kínálja egyedülálló fehérnemű kínálatát. A márka termékei garantáltan jó minőségűek, divatosak, amelyek között bárki megtalálhatja a számára megfelelőt a változatos szín, anyag és szabás megoldásoknak köszönhetően.

A divatmárkák mellett a szépségápolási termékeket és szolgáltatásokat keresők számára is új kínálattal bővül a GOBUDA Mall választéka. A Douglas több mint 200 négyzetméteren várja vásárlóit klasszikus és modern illatokkal, exkluzív márkákkal, testápolási és dekorkozmetikai termékekkel a legújabb trendek szerint. Emellett a galériaszint szolgáltatási palettájának részeként a jövőben nívós orvosesztétikai és szépészeti kezelések is elérhetőek lesznek a bevásárlóközpontban az EverDerm Laser & Beauty Clinic-nek köszönhetően.

A korábban EuroCenter Óbuda néven ismert pláza emberléptékű méretének és kialakításának köszönhetően olyan otthonos hangulattal rendelkezik, amely által közkedvelt találkozási ponttá, közösségi térré válhat az észak-budai régióban. A felújítás által a GOBUDA Mall egy 25 ezer négyzetméter bérbe adható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, a mai kor igényeire választ kínáló, modern bevásárlóközponttá alakult. A nyitás első lépéseként a mindennapi bevásárlást, ügyintézést és szolgáltatást biztosító üzleteket vehették birtokba a látogatók. Többek között az INTERSPAR, a Líra, az Erste Bank, az MKB és az OTP bankfiókok, valamint a Yettel, a Telekom és az Optic World nyíltak meg. Azóta pedig folyamatosan bővül a kínálat.

További híreink