Elindult a LIVING nagysikerű Park West projektjének harmadik üteme, a Park West 3!

2022-09-12

A harmadik üteméhez érkezett a LIVING által 2020 végén bejelentetett, nagysikerű Park West lakófejlesztési projekt: a Park West 3 építési munkálatai 2022 második negyedévében indulnak el. A lakópark napfényes, energiahatékony otthonokat kínál, amelyekhez a LIVING Service egyedülálló komfortnövelő szolgáltatásai érhetőek el a lakóközösség számára. A XIII. kerületi megújult Ferdinánd negyedben épülő, összesen 230 lakást kínáló Park West 3 átadására várhatóan 2025 első negyedévében kerül sor.

Elérkezett harmadik üteméhez a Park West lakópark, amelyet a LIVING még 2020-ban indított, és 2022 második félévében immáron a harmadik ütem építési munkálatai kezdődnek el. A WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING az év elején adta át a Park West projekt 229 lakást kínáló első ütemét, míg a Park West 2 építése jelenleg is zajlik, és a 234 lakás több mint 70 százalékát már értékesítették.

A Park West 3 környezettudatos megoldásokkal várja tulajdonosait, akik számára a hatékony alaprajznak és magas szintű kivitelezésnek köszönhetően a maximális kényelem élménye is biztosított. A korszerű hőszivattyús, illetve a felülethűtési és -fűtési rendszernek köszönhetően az év minden szakaszában megfelelő hőmérséklet adott a lakók számára, amely az okosotthon-rendszerrel egyszerűen szabályozható. Az ideális hőmérséklet fenntartásához járulnak hozzá a három rétegű üvegezéssel ellátott homlokzati nyílászárók és az épület adottsága, a kiemelkedően vastag, 15 centiméteres hőszigetelés. A mikroklímát pedig a növényzettel telepített belső udvar javítja majd.

A lakópark harmadik ütemében összesen 230 darab, legalább AA energetikai besorolású, közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb otthon épül, továbbá két üzlet és két irodahelyiség is kialakításra kerül. A lakófejlesztés a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás, panorámás penthouse lakásokig, hatékony alaprajzú, napsütötte otthonokat kínál, melyek 5 százalékos áfával vásárolhatók meg.

A Park West lakópark a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő környékén, a XIII. kerületi Ferdinánd negyed szívében található, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt. A lakópark környéke kitűnően megközelíthető mind gépjárművel, mind kerékpárral, mind tömegközlekedéssel, az M3 metró, 14-es villamos, 105-ös busz, 75-ös troli mellett számos éjszakai járat megállója megtalálható a környező főutakon. Sétával 10 percen belül elérhető a Westend bevásárlóközpont, a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert és a felújított Széchenyi fürdő is. A fejlesztéssel a LIVING elsősorban a városi életet és aktív életmódot kedvelő közönséget célozza meg, akiknek fontos szempontot jelent az elhelyezkedés, a megközelíthetőség, illetve a lakópark biztosította komfortnövelő szolgáltatások.

„A kereslet továbbra is töretlen a Park West környezettudatos lakásai iránt, így az előzetes terveinknek megfelelően indulhat el a projekt harmadik ütemének fejlesztése. A LIVING, az ország első közösségi lakóparkfejlesztőjeként a Park West 3 esetében is egyedülálló szolgáltatásokat biztosít a lakóközösség számára. Ebben segít professzionális szolgáltatócégünk, a LIVING Service, amely az ingatlannal kapcsolatos teendőket, a lakóparkjaink által kínált közösségi megoldásokat és a személyre szabott okosotthon funkciókat fogja össze” – mondta Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese és a LIVING üzletág igazgatója.

A fejlesztő a lakók számára egyedi, a mindennapokat megkönnyítő LIVING Service szolgáltatáscsomagokat kínál, melyek három területen könnyítik meg a lakók mindennapjait:

  • A Community LIVING szolgáltatások részeként a car-sharing mellett többek között nappali-társalgó, könyvtár, és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető.
  • A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok.
  • A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőiket gördülékenyebbé tegyék.

További híreink