Bővíti együttműködését a LIVING a SHARE NOW autómegosztóval

2022-10-12

Folytatja együttműködését a WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkája, a LIVING és a SHARE NOW autómegosztó. A LIVING nemrégiben átadott lakófejlesztésébe, a 263 lakásos Kassák Passage lakóparkba beköltözők egyedi kedvezményeket vehetnek igénybe, a szolgáltatás által pedig bármikor élvezhetik a prémium minőségű autók által kínált korlátlan mobilitást és a car-sharing nyújtotta előnyöket.

Bővült a LIVING és a SHARE NOW együttműködése, melynek révén már a Kassák Passage lakói is kedvezményesen vehetik igénybe az autómegosztó szolgáltatásait. A közösségi megoldásokat kínáló lakóingatlan-fejlesztő elsőként a Kassák Projekt első ütemében, a Kassák Residence-ben tette elérhetővé a SHARE NOW nyújtotta kedvező lehetőségeket, mellyel az országban elsőként kínált lakói számára autómegosztó szolgáltatást.

A SHARE NOW a városi autózás modern és fenntartható formáját biztosítja: a szolgáltatás autói Európa-szerte elérhetők minden regisztrált felhasználó számára. Az applikáción keresztül perc, óra- vagy napidíjas alapon elérhető 500 autó korlátlan szabadságot biztosít akár az egész országban. Bárhol felvehetőek és díjmentesen leparkolhatóak a szolgáltatási zónában, közterületen, továbbá mentesek a tankolási, biztosítási és fenntartási díjaktól is. A Kassák Passage lakói mindemellett az együttműködésnek köszönhetően egyedi kedvezményeket és előnyöket élvezhetnek, amely még egyszerűbbé és komfortosabbá teszi mindennapi közlekedésüket.

A Kassák Passage az új, exkluzív autómegosztó szolgáltatás mellett a LIVING sztenderdeknek megfelelően, egyedi, a mindennapokat megkönnyítő LIVING Service szolgáltatáscsomagokat kínál, melyek három területen könnyítik meg a lakók mindennapjait.

  • A Community LIVING szolgáltatások részeként a car-sharing mellett többek között nappali-társalgó, könyvtár, és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető.
  • A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok.
  • A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőiket gördülékenyebbé tegyék.

További híreink