A WING idén is támogatja az SOS Gyermekfalut

2023-07-26

Ötödik éve segíti a WING az SOS Gyermekfalu munkáját, ezzel immáron rendszeres adományozóként, azaz Best Partnerként biztosítja tartós elkötelezettségéről az Alapítványt, idén 5 millió forinttal. A fiatalok felzárkóztatása, tehetséggondozása hosszú évek óta a WING küldetése, ezért kiemelten fontos a vállalat számára, hogy munkavállalóival együtt, aktívan járuljon hozzá a gyermekek esélyegyenlőségének megteremtéséhez.

A WING 2018 óta minden évben kiemelt partnerként, idén újabb 5 millió forintos adománnyal támogatja az SOS Gyermekfalu munkáját. A fiatal generáció felzárkóztatását és az egyenlő esélyek megteremtését hosszú évek óta szívügyének tekinti a WING, ezért lett a több száz gyermeknek biztonságos és szerető otthont adó SOS Gyermekfalu rendszeres támogatója.

A WING fiatalokat és gyerekeket előtérbe helyező küldetése a cégcsoport belső működésében is egyre nagyobb szerepet kap. Munkavállalói lehetőséget kaptak, hogy idén a kecskeméti SOS Gyermekfalu családi napján is önkénteskedjenek a gyermekek mellett.

A közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő és befektető vállalatcsoportjaként a WING tevékenysége során arra törekszik, hogy a fejlesztésében elkészült épületek ‒ amellett, hogy építészeti és funkcionális hasznot jelentenek ‒ nemzetgazdasági és társadalmi értéket is képviseljenek. Ez az értékteremtő megközelítés jellemzi a vállalat társadalmi ügyeket felkaroló tevékenységét is, ezért helyezte CSR-stratégiájának középpontjába elsősorban a gyermekek, valamint a fiatalok felzárkóztatását és tehetséggondozását.

A kétezres évek elejétől kezdve a WING által nyújtott segítség lefed többek között gyermekkórház támogatást inkubátoradományozás formájában, gyermekprogramok megvalósulásának támogatását, hosszútávú gyermekalapítványi támogatásokat, ösztöndíjprogram indítását, tehetséggondozást, valamint játszótér építést is.

­­

További híreink